u

Wat doen wij

Wij bieden oplossingen voor vragen op het gebied van leren, communiceren en ontwikkelen. Hierbij ondersteunen wij professionals bij het in stand houden en vergroten van het vermogen om zichzelf aan te sturen bij het inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Samenwerken en kennis delen staan hierbij centraal.

 

 


“The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones.”

John Maynard Keynes

Waar staan wij voor

Wij vinden het belangrijk dat de professional persoonlijk betekenis geeft aan het geleerde en verbanden ontdekt met het grotere geheel.

m

Portfolio

Ben jij nieuwsgierig naar wat wij zoal doen?
Neem dan een kijkje in ons portfolio.

h

CRKBO registratie

Total Learning voldoet aan de eisen en normen voor CRKBO registratie en kan daardoor haar trainingen en coaching BTW vrij aanbieden.

Rina Bijleveld

Rina Bijleveld

Training, ontwikkeling & advies

Rina studeerde pedagogiek (richting onderwijskunde) aan de Rijksuniversiteit te Leiden en is gespecialiseerd in het opleiden, leren en communiceren binnen organisaties.

Léontine de Bie

Léontine de Bie

Training, coaching & advies

Léontine de Bie volgde  de opleiding ‘Coaching en supervisie voor het onderwijs’ bij het Centrum voor Nascholing Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in het persoonlijk begeleiden van individuen en  teams en het  trainen van onderwijsgevenden en werkenden in de gezondheidszorg.

Pin It on Pinterest